Hoppa till innehåll

Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning, grundsärskola, Ljungenskolan

Om arbetsplatsen

Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem samt Vellinge kommuns grundsärskola, eller som vi brukar säga, Superskolan. Skolan ligger i natursköna Ljunghusen och har goda bussförbindelser från Malmö. Ljungenskolan är en skola för alla elever. Här ska alla ha en plats och ges möjlighet till utveckling oavsett kön, funktionsvariation, ursprung eller vem man väljer att vara. Vi har 630 elever och 115 personal. Tillsammans är vi fantastiska!

Arbetsbeskrivning

Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning till Vellinge kommuns grundsärskola, placerad på Ljungenskolan i Höllviken.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning till Vellinge kommuns grundsärskola som är placerad på Ljungenskolan. Du kommer att vara mentor och arbeta i ett lärteam i grundsärskolan. I tjänsten ingår undervisning och övriga lärararbetsuppgifter.

På vår grundsärskola lägger vi stor vikt vid att hitta bra undervisningsformer för individen och gruppen. Vi har en tydlig förväntan på dig om att du kontinuerligt utvärderar och utvecklar din undervisning och deltar i det kollegiala lärandet.

Erfarenhet av autismgrupp är meriterande. Vi förväntar oss att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Problem Solving).

Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan förväntar vi oss att du har en vilja att lära.

Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är intresserad av skolutveckling och vill gärna arbeta på en av Sveriges absolut bästa skolor!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-01-10
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-08
Referensnummer: C68489

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51