Hoppa till innehåll

Stora Hammars förskola söker en resurspedagog

Arbetsbeskrivning

På Stora Hammars förskola leker och lär vi för framtiden! Tillsammans med barnen utforskar vi världen genom deras ögon. Varje dag finns utrymme för lustfyllt lärande genom fri lek och planerade aktiviteter både inom- och utomhus. Vi skapar lustfyllda och tillgängliga lärmiljöer där barnens tankar räknas. Engagerade pedagoger bemöter barn och föräldrar med omtanke, förståelse och goda pedagogiska kunskaper. Vi satsar aktivt på hög kvalitet, trygghet, utveckling och lärande för barnen.

Till vårt team, som arbetar med våra yngsta barn, söker vi nu en resurspedagog på heltid till ett barn med diabetes. Meriterande är kunskap om diabetes men inget krav. Viktigt för oss är att du är engagerad, ansvarstagande och skapar goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

• Hög relationskompetens

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-12-01
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-29
Referensnummer: C111568

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Agneta Möller, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915450
Telefon: 040-425450