Hoppa till innehåll

Digital projektledare

Om arbetsplatsen

Våra utmaningar Vellinge kommun står tillsammans den offentliga sektorn inför stora utmaningar. Förändrade demografiska strukturer leder till både ökade kostnader och rekryteringsutmaningar. Samtidigt behöver omställningen till ett hållbart samhälle säkerställas. Därutöver ställs allt högre krav på service och tillgänglighet.

För att lyckas möta dessa utmaningar behöver vi vara duktiga på att upptäcka, utforska och realisera digitaliseringens möjligheter.

Vellinge har under de senaste åren gjort stora satsningar på digital utveckling vilket gett oss ett gynnsamt utgångsläge. Nu söker vi dig som vill vara med på den fortsatta resan i att framtidssäkrad välfärden i Vellinge.

Arbetsbeskrivning

Som digital projektledare kommer du att ingå i Vellinges digitaliseringsteam. Ditt uppdrag handlar om att driva projekt från start till mål med fokus på medborgarnytta och intern effektivitet. I uppdraget ingår också ansvar för utveckling och förvaltning av digitala självservicetjänster på vellinge.se.

Du kommer att vara en viktig nyckelperson i gränslandet mellan verksamhet och IT. Tillsammans med såväl kollegor som extern partners levererar du det stöd som behövs för att Vellinges verksamheter ska fortsätta utvecklas som en modern och framtidssäkrad organisation.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

• Leda digitala utvecklingsprojekt • Ansvara för utvecklingen av digitala tjänster på vellinge.se • Utforska idéer och utmaningar inom ramen för Vellinges innovationsarbete

Kvalifikationer

Tjänsten passar dig som är utvecklingsorienterad och har en bred metodbank från tidigare roller som till exempel projektledare, produktägare, förändringsledare, innovationsledare eller liknande. Du har relevant akademisk utbildning.

Som person har du god förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du kommunicerar väl och är lyhörd i ditt samarbete. Du planerar, organisera och prioriterar ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du gillar utmaningar och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Då du kommer att arbeta med flera olika avdelningar är din förmåga att sätta dig in i hur olika verksamheter fungerar samt förmågan att sätta dig in i olika arbetssätt central.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-09
Referensnummer: C68970

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Thomas Jarbo, Programchef Kommunikation o digitalisering
Telefon: 040-6354808