Hoppa till innehåll

Undersköterskor St Knut och Aspen vård och omsorgsboende

Om arbetsplatsen

St Knut och Aspens vård- och omsorgsboende övergår i kommunal regi 16 januari 2023 efter många år i extern regi. St Knut och Aspen ligger i vackra Falsterbo och verksamheten har 99 vårdtagare fördelade på 9 avdelningar inom demens, somatik och korttid. Verksamheten har också en dagverksamhet.

I samband med att Vellinge kommun tar över driften av verksamheten satsar vi på det nära ledarskapet vilket innebär att vi kommer att ha verksamhetschefen på plats och även tre enhetschefer. Är du en driven, engagerad och flexibel undersköterska med stort fokus på våra vårdtagare? Vill du göra skillnad för våra boende? Vill du komma in i ett spännande skede för äldreomsorgen i Vellinge kommun, och dessutom vara med i en tid av utveckling med stor möjlighet att kunna påverka kommunal äldreomsorg? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på St Knut och Aspen ska du kunna utföra sedvanliga omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner och utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter utifrån delegation. För oss är det en självklarhet att du har grundläggande kompetens i datoranvändning och i svenska i både tal och skrift.

För oss är det viktigt med ett stort individfokus, varje dag ska vi göra skillnad för den enskilde. Att vi är nära den enskilde och dess anhöriga är viktigt, att ta ansvar för vårt uppdrag på ett genuint och ansvarsfullt sätt ser vi som en självklarhet. Du utför ditt arbete med stor empati, kan lyssna och förstår den enskildes önskemål och behov och säkerställa att det utförs på bästa möjliga sätt.

För att arbeta på St Knut och Aspen krävs det att du är ansvarstagande, initiativrik och har ett flexibelt arbetssätt. Du behöver vara lyhörd och ha god samarbetsförmåga med den enskilde vårdtagaren, anhöriga, kollegor, samordnare och chefer. Vi sätter stort värde på ditt engagemang i arbetet och din vilja att bidra för verksamhetens bästa i alla olika hänseenden. Vi kommer under våren att arbeta med olika spännande koncept såsom måltidskoncept, aktivitetskoncept med mera, vi ser därför gärna att du tycker att utvecklingsarbete är spännande och är med i utvecklingen av dessa.

Vi kommer även under våren att fortsätta med vårt arbete kring uppgiftsväxling, vi ser över möjligheten att kunna ersätta vissa arbetsuppgifter med servicepersonal istället för att man som undersköterska ska utföra dessa.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för anställning är det ett krav på att du har en genomförd undersköterskeutbildning, gärna specialistutbildad.

Så klart har du även erfarenhet av arbete på särskilt boende och kunskap om de rutiner och arbetssätt som krävs för att kunna utföra ett bra jobb.

Vi ser det som meriterande och en fördel om du tidigare har varit aktiv i anhörigstödjande arbete på tidigare arbetsplats då vi anser att det är ett viktigt arbete.

Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång och det ser vi som en självklarhet och ett krav för att kunna bli anställd hos oss. Om du även tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål är positivt och en fördel för dig. Vi ser det som en självklarhet att du vågar ta ansvar för dina misstag och rättar till dem.

För att kunna arbeta i en stor organisation som St Knut och Aspen är krävs det att du enkelt kan anpassa ditt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Att du agerar prestigelöst i samband med förändringar är en förutsättning. Du behöver även agerar för att främja din egen utveckling och ditt fortsatta lärande.

Att vara strukturerad och att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt underlättar både för dig själv och dina kollegor.

Meriterande är om du har förmågor att identifiera hur organisationens delar påverkar varandra. Att du kan se hur händelser utanför organisationen kan komma att påverka den, se samband mellan olika system och agerar utifrån en helhetssyn för organisationens bästa ser vi som mycket positivt.

Samarbete är en viktigt och betydande del i arbetet och uppmärksammar du andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten är det positivt. Kan du vidare bidra till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål och delar med dig av din kunskap för ett kollegialt lärande är det meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2023-01-30
Tillträde efter överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-18
Referensnummer: C112759

Sök jobbet här

Antal tjänster

10

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Rebecca Levau, Enhetschef
Telefon: 040-425213

Sonja Panagiotidis, Enhetschef
Telefon: 040-425236