Herrestorpskolan söker F-6 lärare

Arbetsbeskrivning

Till Herrestorpskolan söker vi nu en behörig och legitimerad grundskollärare. Du kommer under vårterminen arbeta som pedagog och mentor i åk 5 samt vara en viktig del i ett av våra arbetslag. Du undervisar åk 5 i engelska och svenska (två grupper) och har mentorsansvar tillsammans med två erfarna kollegor. Till höstterminen arbetar du som mentor och lärare i ett av Herrestorpskolans eller Hököpingeskolans lärteam. Hököpinge skola är under uppbyggnad och befinner sig i nuläget i Herrestorps lokaler, därav ett nära samarbete.

Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet med förmågan att skapa en lärandemiljö där varje elev kan utvecklas optimalt. Som lärare hos oss bedriver du ett arbete som sätter elevens lärande i centrum. Du är en engagerad lärare som kan inspirera och motivera eleverna i deras kunskapsutveckling. Du har höga förväntningar på eleverna och har förmåga att kommunicera dessa i en motiverande anda. Du utgår från elevernas perspektiv när du tillsammans med övrig personal och ledning organiserar, driver och utvecklar skolan. Du har lätt för att samverka och du har god kommunikation - dina elever vet vad de kan, vart de ska och hur de ska ta sig dit.

Kvalifikationer

Legitimerad grundskollärare med behörighet i svenska och engelska, F-6

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-09

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-23
Referensnummer: A907572

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514