Ma/No lärare på Stora Hammars skola, 80-100%

Om arbetsplatsen

Tillsammans skapar vi en skola fylld av goda relationer, trygghet och trivsel där alla får verka efter sina förutsättningar.

Vi är en tvåparallellig grundskola där eleverna arbetar i trygga hemklassrum. Vi har hög vuxennärvaro och arbetar med lågaffektivt bemötande i hela verksamheten.

Vi tror på ett lärande där rörelse och varierad stimulans är en självklar del av skoldagen. Skolans genomtänkta miljö inbjuder till återhämtning och aktiviteter både inomhus och utomhus.

På Stora Hammar har det digitala lärandet en självklar plats. Redan från årskurs 4 finns elevernas läroböcker på en digital plattform som ger både elever och pedagoger möjlighet att anpassa kunskapsinhämtningen efter både grupp och individ. I årskurs F-3 finns det gemensamma iPads som eleverna arbetar med på olika arbetspass, och från årskurs 4-9 har varje elev en individuell digital enhet.

Vår skola genomsyras av ett hållbarhets perspektiv. Vår skolrestaurang vann utmärkelsen Bästa skolrestaurang 2019 i White Guide Junior och vår rektor placerade sig som bästa gastronomiska rektor i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och positiv lärare i Ma/No i åk 7-9. Du kommer att tillhöra ett team och även vara mentor. Våra klassrum är utrustade med digitala hjälpmedel och vi använder oss av digitala läromedel i åk 4-9.

Kvalifikationer

Vi söker dig som självständigt tar ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Du är duktig på att komma med nya idéer för att komma vidare i utvecklingen i ditt ämne.

Du har förmågan att uppmärksamma andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du identifierar och utvecklar relationer och dela med dig av din kunskap.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-08

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-14
Referensnummer: C32705

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering. Ansök snarast!

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Andreas Buzzi Donato, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0730-364996