Hoppa till innehåll

Till vårt vackra Falsterbo söker vi skolvaktmästare med IT-ansvar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som gillar ett varierande jobb med många kontaktytor. Som vaktmästare med IT ansvar är du spindeln i nätet som bidrar till en god arbetsmiljö för personal och elever hos oss på Tångvalla rektorsområde. Du kommer att få en viktig roll under de närmsta åren då vi bygger och flyttar till en ny skola med moderna bygglösningar och teknik. Du ansvarar för lokaler, skolgård och utrustning. Du genomför dagliga sysslor och ansvarar för flera administrativa rutiner, tex. arbetsmiljöfrågor och brandskydd, beställningar, leveranser, skyddsrond samt viss uppföljning av skolans avtal för till exempel städning. Du är också kontaktperson mot fastighetsförvaltaren och dess entreprenörer. Du jobbar nära skolledningen med rektor, biträdande rektorer och administrativ chef, där den sistnämnda blir din närmsta chef. En stor del av din tjänst innefattar hantering av datorer till elever och personal. Du ansvarar för logistik kring dessa och hjälper till att lösa enklare användarproblem.

Kvalifikationer

Din roll är en servicefunktion och eftersom du kommer att arbeta med barn i alla åldrar samt vuxna är det viktigt att ha ett stort intresse för människor, vara stresstålig, lyhörd och ha en god samarbetsförmåga. Du är engagerad, ansvarstagande och social och kan kommunicera med både barn och vuxna. I din yrkesroll arbetar du självständigt och har förmåga att planera ditt arbete och ta egna initiativ utifrån verksamhetens krav, ingen dag är den andra lik. Du är van datoranvändare, intresserad av teknik och vill vara med och driva IT och digitalt arbete framåt, meriterande om du har en utbildning med IT-inriktning eller motsvarande dokumenterad kunskap genom arbetslivserfarenhet, gärna från skolans värld. Erfarenhet av kommunal organisation är meriterande. Du har din grund i tekniskt kunnande men vi lägger också stor vikt vid förmåga till bra bemötande och engagemang för att ge bra service. Du är en händig och praktisk person som gillar att hitta lösningar. Då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande så är det viktigt att du har god hälsa och fysik och klarar ensamarbete. Vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter engagemang och positiv attityd. Tycker du att du är en trygg vuxen som i ditt arbete fungerar som en förebild för våra barn och elever ser vi fram emot din ansökan.

Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs för anställning inom skola.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-12-01
1 december eller enligt överenkommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-02
Referensnummer: C103290

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Malin Rosander, Administrativ chef
Telefon: 040-425571