Lärare i Tx-slöjd på Stora Hammars skola

Om arbetsplatsen

Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 530 barn och unga i åldrarna 1-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet?

Vi söker en engagerad och positiv lärare i textilslöjd i år 3-9. Du kommer tillhöra ett team och även vara mentor. Våra klassrum är fullt utrustade med digitala hjälpmedel och vi använder oss av digitala läromedel i år 4-9.

Kvalifikationer Du är legitimerad lärare med behörig att undervisa i textilslöjd. Rätt person har god förmåga att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd. Rätt person har god förmåga att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-08

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-14
Referensnummer: C32707

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering. Ansök snarast!

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Andreas Buzzi Donato, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0730-364996