Hoppa till innehåll

Brass- och orkesterlärare, 60%, vikariat

Om arbetsplatsen

Vellinge kulturskola Artisten en kreativ mötesplats som får oss alla att växa! Kulturskolan möter alla barn & unga i kommunen på flera olika sätt. Allt från babyrytmik för de allra minsta till konserter och besök på alla grundskolor, kortare workshops eller lovaktiviteter. Varje vecka deltar ca 750 elever på lektioner i musik, bild, dans, musikal och orkester.

Arbetsbeskrivning

Som brasslärare på Vellinge kulturskola Artisten ingår du i en engagerad personalgrupp med hög kompetens. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för att våra elever ska trivas och utvecklas. Vi genomför många konserter och projekt för att nå alla unga i vår kommun. I tjänsten ingår undervisning främst på trumpet men även valthorn och trombon samt att leda två blåsorkestrar tillsammans med en kollega. Vellinge kulturskola har orkesterprofil med fyra blåsorkestrar och tre stråkorkestrar. Undervisningen sker i kulturskolans fina lokaler i Vellinge. Det ingår även i tjänsten att medverka i ett projekt som presenterar våra instrument på kommunens grundskolor. Arbetet är förlagt på måndagar, tisdagar och onsdagar och är ett vikariat från 7 november 2022 till 26 mars 2023.

Kvalifikationer

Examen från musikhögskola eller likvärdig utbildning. Vi söker dig som ser till elevens bästa men även har en helhetssyn som stärker kulturskolans verksamhet. Du tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter och har ett gott samarbete med kollegor för gemensamt arbete.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2022-11-07
Tjänsten är ett vikariat under ordinarie personals tjänstledighet.
Slutdatum: 2023-03-26
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-12
Referensnummer: C102889

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Margareta Månsson, Enhetschef Kulturskolan
Mobiltelefon: 0709-915058
Telefon: 040-425058