Hoppa till innehåll

Entreprenadledare/Avfallsingenjör

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Entreprenadledare/avfallsingenjör tillhör organisatoriskt den tekniska enheten. Den tekniska enheten består av gata, park, trafik, VA, avfall och räddningstjänst. Enheten är en beställarorganisation som upphandlar tjänster för drift, underhåll och nybyggnation av kommunens infrastruktur.

Välkommen att utvecklas med oss!

Arbetsbeskrivning

Som entreprenadledare/avfallsingenjör samordnar och utvecklar du arbetet med insamling av hushållsavfall. Du ansvarar för en eller flera entreprenader med fokus på att ge kommuninnevånarna en god service. Fokus ligger på uppföljning och kravställning av entreprenörernas arbete. Baserat på dina erfarenheter och din profil kommer du även att arbeta med andra frågor kopplat till tekniska enhetens ansvarsområde. Du planerar och samordnar aktiviteter, koordinerar informationsinsatser och kundkontakter samt följer upp genomförandet, bland annat genom regelbundna avstämningar med avfallsentreprenörer. Du arbetar självständigt och med krav på att ta egna initiativ. Arbetet medför nära kontakt med kunder, fastighetsägare och verksamhetsutövare samt med andra kommuner och andra enheter inom Vellinge kommun. Du är sakkunnig inom ditt ansvarsområde, erbjuder rådgivning samt handlägger ärenden. Du leder utvecklingsprojekt och kan träda in i rollen som teknisk resurs i Vellinge kommuns investerings- och infrastrukturprojekt. Du bidrar till kommunens miljöarbete och arbetar proaktivt vilket kräver omvärldsbevakning, vård av kontaktnät och kontinuerlig kompetensutveckling. Rollen innebär stor variation av arbetsuppgifter från möten med enskilda medborgare till planering inför nästa entreprenad. Nya entreprenader är upphandlade med start 1/3 2021. Då påbörjas ett successivt införande av 4-fackslösning för hushållsnära sortering.

Kvalifikationer

Du är utåtriktad och har förmågan att bygga långsiktiga nätverk och förtroende. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tycker om att utveckla arbetsmetoder. Du kan prioritera bland arbetsuppgifter i enlighet med verksamhetens mål. Du är flexibel och trivs med att arbeta både i grupp och individuellt.

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet från driftverksamhet är en merit.

Du har god datorvana och innehar B-körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-08-31
Referensnummer: C40718

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Ulf Andersson, Teknisk chef
Telefon: 040-635 43 46