Hoppa till innehåll

Modersmålsenheten söker en legitimerad modersmålslärare i engelska.

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda naturen, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund, mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Modersmålsundervisning och studiehandledning är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna i hela Vellinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Modersmålsenheten söker en legitimerad modersmålslärare i engelska för årskurs 1-9. Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Du samarbetar med kollegor och har undervisningsuppdrag på flera skolor. Du är en engagerad lärare som kan inspirera och motivera eleverna i deras kunskapsutveckling. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Vi ser modersmålsundervisning som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande. Du har: - lärarlegitimation, behörighet i engelska - erfarenhet som lärare - undervisningsspråk som modersmål - tjänsten kräver goda kunskaper i svenska (svenska B gymnasiet) - god datorvana

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-05
Referensnummer: C51444

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Katja Kolessa, Biträdande verksamhetschef
Mobiltelefon: 0709915625
Telefon: 040425425

Gunilla Zaar, Verksamhetschef Modersmålsenheten
Telefon: 040-425623