Hoppa till innehåll

Kock på Stora Hammars skola

Om arbetsplatsen

Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling.

Arbetsbeskrivning

Nu behöver vi en kock som kan fortsätta förverkliga våra skolmatvisioner. Du kommer att ingå i ett proffsigt team med kockar som varje dag lagar näringsriktig, god och hållbar mat till ca 700 elever/barn och personal. Tillsammans driver skolrestaurangen en central funktion där ett professionellt bemötande krävs. All mat lagas från grunden och vi satsar på råvaror av bästa kvalité.

Här kombineras krav på ansvarstagande med stor frihet. Du förväntas ha kreativa idéer och kraft att driva utvecklingen vidare i köket.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock och är passionerad i ditt yrke. Vi söker dig som har förmågan att driva utvecklingen vidare mot ett förstklassigt klimatsmart kök. Goda kunskaper i vegetarisk matlagning krävs. Vidare ingår i uppdraget att hantera specialkost, baka bröd, göra goda salladsbufféer och laga mat från grunden.

Det är naturligt för dig att ge god service och att sätta matgästen i centrum. Du är flexibel, service-minded och idérik. Du brinner för ditt yrke och vill bidra till barnens hälsa och utveckling. I skolrestaurangen och i klassrummen ska du kunna presentera klimatsmart mat för eleverna. Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer med både barn och vuxna samt har en god organisatorisk förmåga.

För att komplettera och matcha kockteamet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-15
Referensnummer: C56523

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Kontaktpersoner

Louise Öst, Rektor
Mobiltelefon: 0709-915430

Mikael Andersson, Kökschef
Mobiltelefon: 0709-915439