Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare i åk 6 (Vikariat)

Arbetsbeskrivning

Undervisning inom svenska, SO och Engelska i åk 6. Mentorskap är en del av uppdraget och som kollega hos oss kommer du att ingå i ett årskursteam samt arbetslag. Vikariatet sträcker sig tom läsåret slut i Juni -22.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Legitimerad grundskollärare åk 4-6 med inriktning inom Svenska, SO och engelska. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad i din roll som lärare samt har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Som person och kollega är du positiv, flexibel och gillar att ta dig an utmaningar. Vi lägger ett stort värde i arbetet med att bygga goda relationer till eleverna.

Digitala verktyg ökar ständigt inom skolans värld och vi utgår från att du känner dig bekväm i denna roll samt är villig att utvecklas.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-11-02
Eller enligt överenskommelse OBS! Intervjuer sker löpande
Slutdatum: 2022-06-17
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-01
Referensnummer: C65088

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Damir Becirovic, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 30

Jenny Ljung, Rektor
Telefon: 040- 42 58 02