Hoppa till innehåll

Fritidspedagog/ Idrottslärare F-3 (Vikariat)

Om arbetsplatsen

Sandeplanskolan är en F-9 skola med ca 550 elever och drygt 70 anställda. Skolan består av två byggnader i A-huset finns årskurs 4-9 och i B-huset finns årskurs F-3 samt fritids.

Varje årskursteam summerar upp till ett arbetslag för F-3, årskurs 4-6 samt 7-9.

Organisationsstrukturen innefattar en rektor och två biträdande rektorer (F-5 och 6-9) samt en administrativ chef.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet stimulerar du elevernas utveckling och lärande samt erbjuder eleverna en meningsfull fritid.

Du främjar dagligen elevernas fantasi och förmåga att lära tillsammans med andra genom lek, rörelse och skapande genom estetiska uttrycksformer samt med utforskande och praktiska arbetssätt. Du har en förtroendefull samverkan med skolan och bidrar till att eleverna får en kontinuitet i undervisningen.

Uppmärksamma och stödja elever i behov av särskilt stöd.

Du kommer att arbeta som fritidspedagog och idrottslärare mot de yngre barnen och tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån våra styrdokument.

Fritidshemmet verksamhet spelar i detta sammanhang en stor roll och målet är ett meningsfullt fritids för alla elever.

Kvalifikationer

Utbildning Legitimation som lärare i fritidshem eller utbildad fritidspedagog alternativt lärare med inriktning idrott.

Personlig lämplighet: Du trivs att arbeta i en miljö där det ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kometens. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du brinner för elevers lärarande och delaktighet. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
Eller enligt överenskommelse
Slutdatum: 2023-06-16
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-01
Referensnummer: C88731

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Margreta Fehland, Biträdande rektor
Telefon: 040-425804