Hoppa till innehåll

Modersmålsenheten söker en modersmålslärare i spanska, 50%

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda naturen, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv/ Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund, mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Modersmålsundervisning och studiehandledning är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna i hela Vellinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Lärarlegitimation och erfarenhet av undervisning inom grund- eller gymnasieskola är meriterande. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska (svenska B gymnasiet) och spanska.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-09-28
Gärna tillträde tidigare. Tjänsten kan eventuellt förlängas. Rekrytering pågår löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Slutdatum: 2021-06-17
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2020-09-27
Referensnummer: C41612

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Katja Kolessa, Biträdande verksamhetschef
Mobiltelefon: 0709915625
Telefon: 040425425