Hoppa till innehåll

Köksbiträde till Stora Hammars skola

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ett köksbiträde som brinner för att laga god näringsrik hållbar mat ifrån grunden, du förväntas att arbeta med allehanda uppgifter tex. salladsbuffé, förberedelser till skolans café, mellanmål och disk. Vi ser gärna att du kan bidra med kreativa idéer och kraft att driva utvecklingen vidare i köket tillsammans med ditt team.

Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med dina kollegor i köket och även med barn, pedagoger och föräldrar på skolan. Det är naturligt för dig att ge god service och sätta matgästen i centrum.

Vi ser gärna att du är med i utvecklingen av klimatsmarta måltider.

Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Kvalifikationer

Erfarenhet/Kunskap - Krav Arbetat som köksbiträde tidigare.

Erfarenhet/kunskap - Krav Hantering av specialkost

Kommunikativ (muntlig) - 1 Uttrycker sig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar sig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Använder tonläge och kroppsspråk för att förstärka budskapet.

Självgående - 2 Kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning. Identifierar och genomför aktiviteter som leder i målets riktning. Styr självständigt sitt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Fattar nödvändiga beslut inom sitt ansvarsområde.

Noggrann - 4 Identifierar, hanterar och följer upp detaljer i arbetet. Kontrollerar att inget lämnas åt slumpen eller missats. Utför arbetsuppgifter på ett grundligt sätt.

Resultatinriktad - 4 Identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat.

Stresstålig - 4 Prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Behåller sitt lugn oavsett omständigheter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
Slutdatum: 2022-12-21

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-31
Referensnummer: C88195

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Kontaktpersoner

Mikael Andersson, Kökschef
Mobiltelefon: 0709-915439