Hoppa till innehåll

Kvalitetscontroller på St Knut och Aspens vård- och omsorgsboende

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Vellinge kommun tar i början av 2023 över St Knut och Aspen vård- och omsorgsboende i kommunal regi. St Knut och Aspen har 99 lägenheter för somatik-, demens- och korttidsvård. Kommunen har idag all äldreomsorg utlagd på entreprenad. Vi söker nu en erfaren Kvalitetscontroller som tillsammans med verksamhetschef arbetar med och genomför en övertagande- och uppstartsprocess av St Knut och Aspens vård- och omsorgsboende. Eftersom Vellinge kommun idag inte driver äldreomsorg i egen regi behöver du vara noggrann, flexibel, modig, självständig och drivas av utmaningar. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt, utmanande och utvecklande uppdrag som kvalitetskontroller för ett vård- och omsorgsboende där du sätter den äldre och närstående i centrum och är engagerad och ser vikten av effektivitet, resultat och ständig utveckling.

Tillsättning av tjänsten förutsätter att erforderliga politiska beslut fattas.

Arbetsbeskrivning

Som Kvalitetscontroller på St Knut och Aspens ansvarar du för det systematiska kvalitetsarbetet enligt SOSFS 2011:9, vilket bl a innebär att ta fram, implementera och ansvara för rutiner, processer, riskanalyser, kvalitetsundersökningar, egenkontroll mm. I uppdraget ingår även att ta emot, utreda och återkoppla vid synpunkter och klagomål samt avvikelser.

Du kommer även ansvara för: - verksamhetens interna kontroll - att driva och ansvara för verksamhetsplanering och kvalitetsuppföljning på St Knut och Aspen. - att driva och genomföra utvecklingsinsatser för digitalisering, kvalitet och styrning - att ta fram metodmaterial och genomföra utbildningsinsatser - att driva projekt och arbeta med verksamhets- och kvalitetsutveckling - att stödja verksamhetschefen i utvecklingsarbetet för verksamheten

Du kommer i nära samarbete med verksamhetschefen att få möjlighet att skapa ett helt nytt koncept för rutiner, arbetssätt, metoder, kvalitetsarbete, medarbetar- och vårdtagarplanering samt allt övrigt som krävs för en verksamhet i toppklass. Du är kunnig i digitaliseringens möjligheter.

Du ingår i ledningsgruppen för vård- och omsorgsboendet St Knut och Aspen och rapporterar till Verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller har motsvarande högskoleutbildning som är relevant för uppdraget. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av äldreomsorg och har arbetat med vård- och omsorgsprocesser ur ett kvalitetsperspektiv. Du är väl förtrogen med SOSFS 2011:9. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, noggrannhet, flexibilitet, resultatinriktning och självständighet. Du är serviceinriktad och bekväm med att möta människor i kris och att kunna ta alla former av samtal. Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-04-04
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-20
Referensnummer: A1067373

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Johan Greco , Vård- och omsorgschef
Telefon: 040-425405