Hoppa till innehåll

Hököpinge skola söker kock till vår nya skola!

Om arbetsplatsen

Om arbetsplatsen Vellinge kommun med sina 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Som du kanske vet har Vellinge kommun i flera år utsetts till Sveriges bästa skolkommun. Hos oss möts du av höga ambitioner, förväntningar och goda arbetsförutsättningar. Våra skolor håller hög kvalitet och vår ambition är att framtidssäkra vår utbildning. Vi vill rusta våra elever med sådana förmågor som de allt snabbare förändringarna i samhälls och yrkesliv kräver.

Om skolan: Hököpinge skola är en helt ny skola som startade sin verksamhet i augusti 2019, då började de första eleverna, barn födda 2013. Skolan har sedan fyllts på underifrån och vuxit med en årskull varje år. Detta läsår består skolan av elever i F-klass till år 3. Läsåret 2028/2029 är det tänkt att skolan ska vara fullt utbyggd F-9 skola med plats för 550 elever. Fram till dess att skolan är färdigbyggd är eleverna placerade i paviljonger på Herrestorps rektorsområde. I dagsläget intas alla måltider inne på Herrestorpskolan.

Hököpinge skola planeras vara klar i maj och för inflyttning höstterminen 2023 vilket innebär att allt är nytt och orört i vårt nya fina skolkök och matsal!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att laga god, näringsrik, hållbar mat från grunden. Du förväntas ha kreativa idéer och tillsammans med köksmästaren driva skolmatsutvecklingen med färska, säsongsanpassade råvaror och uppnå kommunens krav för ekologisk andel. Du ska vilja ge eleverna möjlighet till nya smakupplevelser och känslan av att mat är något både roligt och gott.

Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, barn/elever och pedagoger. Självgående, prestigelös, social och engagerad tror vi är en viktig ingrediens på vår nya skola. Det är naturligt för dig att ge god service och sätta matgästen i centrum. Flexibilitet är av yttersta vikt då ni i uppstart kommer vara två i köket och behöva hjälpas åt med alla sysslor förekommande i ett skolkök.

För att fungera i organisationen i stort tror vi att du vågar tänka nytt och vara i framkant men samtidigt alltid väger in det viktigaste av allt, att mätta våra barn så de orkar prestera i skolan.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Du är utbildad kock, vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av skolkök. Det är meriterande om du har kunskap i specialkost och allergener. Vi skulle tycka att det var spännande om du kort berättar vad din dröm är att införa på en helt ny skola.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-08-04
Tillträde enligt ö.k
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-11
Referensnummer: C129381

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Cecilia Palm, Rektor
Telefon: 040425165

Jessica Green, Administratör
Telefon: 040-425176