Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare i idrott

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun söker just nu en grundskollärare i idrott, placerad på Sandeplanskolan i Höllviken.

Sandeplanskolan är en grundskola för elever i årskurs F-9. På skolan finns det även fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-5. Här möts du av engagerade, kreativa och professionella kollegor. Sist men inte minst härliga elever. Skolan kännetecknas av ett välkomnande och öppet klimat, en modern lärmiljö samt ett nära samarbete mellan skola och hem. Vi lägger stor vikt vid samarbete, pedagogiska samtal och kollegialt lärande och bygger en hälsofrämjande skola.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i årskurs 6-9. Mentorskap. Du ingår i ett av våra årskursteam samt i arbetslag 6-9 på skolan. Digitala verktyg är ett viktigt inslag i undervisningen och möjliggör flera alternativa uttrycksformer och redovisningsformer. Vi prioriterar hälsofrämjande arbete och på skolan finns Skol-IF.

Kvalifikationer

Är du en teamplayer som brinner för att inspirera och arbeta ämnesövergripande nära eleverna och skapa glädje och trygghet i såväl undervisningssituationerna som i skoldagen i sin helhet? Då kanske en tjänst hos oss på Sandeplanskolan något för Dig!

Grundskollärare årskurs 1-9 med inriktning idrott, gärna något mer kompletterande ämne. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och kan skapa lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov. Du skapar och upprätthåller goda relationer.

Behörig lärare

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11
Omfattning 100%
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-10
Referensnummer: C53684

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Liselotte Johnsson, Rektor
Telefon: 040-425802