Hoppa till innehåll

Enhetschef Myndighet Vård och omsorg

Arbetsbeskrivning

Vellinge kommun söker en enhetschef till Myndighet Vård och omsorg. Enheten består av åtta biståndshandläggare, tre LSS-handläggare, en avgiftshandläggare och en äldre- och anhöriglots. Ditt uppdrag som enhetschef kommer att innefatta att leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån verksamhetens mål. I ditt uppdrag ingår personal-, ekonomi och arbetsmiljöansvar samt att handleda medarbetarna i deras dagliga arbete. Att delta i olika nätverk och arbetsgrupper kopplade till de uppdrag verksamheten har ingår. Du är en ambassadör för ditt verksamhetsområde och har en viktig roll för god samverkan med andra verksamheter både inom och utanför kommunen. Myndigheten är en verksamhet i utveckling och du har ansvar för att aktivt delta i- och driva förändringsarbete tillsammans med medarbetarna och övriga medarbetare inom Vård- och omsorgs ledning och stab.

Kvalifikationer

Kvalifikationer - Krav Vi söker dig som har socionomexamen eller annan relevant akademisk utbildning som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av chef-och ledarskap och ska ha kvalificerad kompetens och erfarenhet av myndighetsutövning inom SoL och LSS. Vi söker en drivande och modig ledare som har förmåga att tydligt visa vart vi är på väg, leda verksamheten mot uppsatta mål samt leda verksamheten i olika utvecklingsprocesser. Du ska kunna ta tillvara på medarbetarnas drivkraft och kompetens och ha ständigt och starkt brukarfokus. Du står för en kultur där samarbete, respekt och tillit för varandra är ledord. Du har förmåga att delge information och idéer, såväl muntligt som skriftligt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare och situation. Du kan överblicka ditt eget ansvarsområde samt sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang. Du visar intresse för och samverkar i övergripande frågor för att skapa mervärde. Du tänker långsiktigt och har ett brett perspektiv på arbetsrelaterade frågor. Du har förmåga att analysera nuläget samt kan använda din analys för att metodiskt planera framåt. Du kan omprioritera arbetet vid ändrade förutsättningar eller behov.

B- körkort erfordras.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-11-01
Slutdatum: 2022-09-30
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-23
Referensnummer: C62152

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Sök så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande.

Kontaktpersoner

Pernilla Lindeberg, Verksamhetschef
Telefon: 040-6354328