Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare i årskurs 4-6

Om arbetsplatsen

Sandeplanskolan är en F-9 skola med ca 550 elever och drygt 70 anställda. Skolan består av två byggnader i A-huset finns årskurs 4-9 och i B-huset finns årskurs F-3 samt fritids. VI har stora och fina utomhusmiljöer som erbjuder en hel del aktiviteter och lärmiljöer för våra elever.

Varje årskursteam summerar upp till ett arbetslag för F-3, 4-6 samt 7-9. På vår skola är det viktigt med trygghet, trivsel och delaktighet för både elever och personal. Det innebär att vi värdesätter goda relationer i mötet med varandra, att man ska känna delaktighet i det dagliga arbetet och att varje individ har möjlighet att bidra till skolans utveckling.

Organisationsstrukturen innefattar en rektor och två biträdande rektorer (F-5 och 6-9) samt en administrativ chef.

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som är en engagerad och inspirerande mellanstadielärare för undervisning och mentorskap på mellanstadiet. I uppdraget kommer du att tilldelas tydliga ansvarsområden i verksamheten som innebär planering, genomförande och utvärdering.

Du kommer att ingå i ett arbetslag under uppbyggnad där det förväntas att du bidrar med kompetens till både elever och kollegor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära.

Meriterande om Du har inriktning Matte/NO

Kvalifikationer

Utbildning Lärarutbildning, lärarlegitimation.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
Eller enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-14
Referensnummer: C94161

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Kontaktpersoner

Margareta Fehland, Bitr. rektor
Telefon: 040-425804