Hoppa till innehåll

Tångvallaskolan söker vikarier för timanställning

Om arbetsplatsen

Tångvallaskolan är en F-9 skola med cirka 400 elever som arbetar ämnesövergripande i projektform. Vi arbetar för att rusta våra elever för framtidens arbetsmarknad. Vi arbetar som personalgrupp som grund i en digital miljö och använder aktivt digitala läromedel i vår undervisning. Hos oss får du arbeta med kollegor som har kul på jobbet och som arbetar tillsammans för att alla ska trivas och må bra på Tångvallaskolan.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill hjälpa oss som vikarie i vår verksamhet som innefattar skola och fritidshem. Även vår restaurang behöver förstärkning i bland. Som vikarie behöver du vara flexibel och intresserad av att prova olika arbetsuppgifter och tycka om att arbeta med elever från 6-16 år. Tjänsten passar utmärkt att kombinera med studier eller annan verksamhet.

Kvalifikationer

Gymnasiebehörighet - Meriterande / Fördel

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Timanställning vid behov

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-31
Referensnummer: C72427

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Malin Rosander, Administrativ chef
Telefon: 040-425571