Hoppa till innehåll

Ma/No lärare på Stora Hammars skola

Om arbetsplatsen

På Stora Hammar skolas grundskola går det cirka 500 elever från f-klass till år 9. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. På Stora Hammars skola vill vi skapa lärglädje! Vi söker dynamiska lärare som kan nå alla elever och skapa en stimulerande lärmiljö. Stora Hammars skola är en arbetsplats med engagerade och kompetenta elever och kollegor. Vi glädjes åt framgångar, löser problem och utmaningar tillsammans.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling.

Arbetsbeskrivning

Du fokuserar på framtiden och är närvarande i nuet. Precis som vi! Som lärare på Stora Hammars skola kommer du att undervisa i ämnen MA/NO på högstadiet. På skolan strävar vi mot ett aktivt kollegialt lärande där vi hjälper och inspirerar varandra att växa. Kollegiet är drivet och engagerade i eleverna och deras utveckling.

Du är väl förankrad i ditt ämnesområde och ser alla dina elever. Du skapar välfungerande relationer med eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Vi ser även att du är lösningsfokuserad, gillar digitalt lärande och har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar. Vi värdesätter engagemang och att du har ett tydligt ledarskap. Vi förväntar oss att du blir en del av vår strävan mot en trygg och kreativ arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för åk 7 - 9 med behörighet i matematik och naturorienterande ämnen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-22
Referensnummer: C56968

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Observera att rekryteringen sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Louise Öst, Rektor
Mobiltelefon: 0709-915430