Hoppa till innehåll

Tångvalla förskola söker utbildad förskollärare

Om arbetsplatsen

Tångvalla förskola är en förskola med sju avdelningar som ligger nära hav och natur. Tillsammans med Tångvallaskolan F-9 bildar vi Tångvalla rektorsområde som totalt skapar en lärmiljö för barn och elever från 1-16 år. Hos oss arbetar du tillsammans med många engagerade kollegor för att utmana och stimulera barnens behov av utveckling. Vi är en förskola där vi jobbar för att barn, vårdnadshavare och personal ska trivas tillsammans och vi ser alltid hög föräldranöjdhet i våra kvalitetsundersökningar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du vill vara med i vårt team för att fortsätta utveckla vår förskola och sätta visionen för vår nybyggda förskola som ska vara klar 2026.

Du sätter barnens intresse i fokus och agerar medforskare i deras vardag samt har förmågan att koppla dina kunskaper till förskolans läroplan. Vi söker därför dig som kan lyssna in och ställa frågor till barnen istället för att ge svar. Du följer med barnet på sin upptäcktsresa.

Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter barnens lärande och välmående i fokus. Du jobbar dagligen med digitala hjälpmedel och lärplattor samt deltar i den pedagogiska utvecklingen på förskolan.

Du är självgående, flexibel och har en helhetssyn för verksamheten.

Kvalifikationer

Utbildad förskollärare med legitimation.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
10 augusti eller enligt överenkommelse Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-27
Referensnummer: C87763

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Lena Ljunggren, Biträdande rektor Förskola
Telefon: 040-425585