Hoppa till innehåll

Ljungenskolan söker lärare i spanska

Om arbetsplatsen

Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem samt Vellinge kommuns grundsärskola, eller som vi brukar säga, Superskolan. Skolan ligger i natursköna Ljunghusen och har goda bussförbindelser från Malmö.

Ljungenskolan är en skola för alla elever. Här ska alla ha en plats och ges möjlighet till utveckling oavsett kön, funktionsvariation, ursprung eller vem man väljer att vara. Vi har 630 elever och 115 personal. Tillsammans är vi fantastiska!

Vi söker en lärare i spanska på 50%, för undervisning i åk 6-9.

På Ljungenskolan lägger vi stor vikt vid ett relationellt förhållningssätt så vi vill att du ser det som en självklarhet att ha en nära relation till dina elever, att se dem och finnas där för dem när de behöver dig. Vi har studiemotiverade och ambitiösa elever som behöver din hjälp att balansera sitt unga livspussel; mycket goda studieresultat, topprestationer inom idrott och kultur och ro i själen.

Vi förväntar oss att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Proactive Solution).

Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan har du en vilja att lära.

Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är intresserad av skolutveckling och vill gärna arbeta på en av Sveriges absolut bästa skolor tillsammans med drivna pedagoger! Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Undervisning samt övrigt förekommande lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation - Krav

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2022-08-10
Tillträde 10 augusti eller enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-08
Referensnummer: C92710

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Mathias Karlmander, Biträdande rektor
Telefon: 040-425838

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-425847

Heidi Elving, Adm. chef
Telefon: 040425851

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Telefon: 0768-984811