Hoppa till innehåll

Timvikarier sökes till Stora Hammars skola

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba med elever i ålder från förskoleklass till högstadiet. Som vikarie hos oss får du via telefon eller sms en förfrågan om att arbeta och du har alltid möjlighet att välja om du vill tacka "ja" eller "nej" till den erbjudna tiden.

Relevant erfarenhet och/eller utbildning är givetvis en fördel men vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du är hjälpsam och självgående - du ser var du behövs och vad du behöver göra. Detta innebär också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du agerar på ett professionellt sätt gentemot både barn, kollegor och vårdnadshavare.

För att arbeta inom skola behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det beställer du via denna sidan https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastnignsregistret/skola-eller-forskola/. Tänk på att beställa utdraget i god tid!

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med barn och/eller ungdomar och vill vikariera i vår fina verksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Löpande rekrytering

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-15
Referensnummer: C97425 - Kopia

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Diana Roik, Rektor