Hoppa till innehåll

Modersmålslärare i Isländska

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda naturen, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund, mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Modersmålsundervisning och studiehandledning är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna i hela Vellinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Modersmålsenheten i Vellinge söker modersmålslärare i Isländska. Som modersmålslärare stödjer du eleverna i deras språk- och kunskapsutveckling med hjälp av modersmålet. Arbetet innebär samarbete med såväl elever, vårdnadshavare och skolpersonal. Erfarenhet av undervisning inom grundskolan är meriterande. I tjänsten ingår planering av modersmålsundervisning utifrån kursplanen i ämnet modersmål, användning av digitala verktyg, dokumentation, bedömning och betygsättning. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-Körkort och egen bil .

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska (gymnasiet B). Du är trygg i din roll som lärare och pedagog. Du är social och samarbetsvillig. Legitimation och erfarenhet av undervisning inom grundskola är meriterande. Vi söker dig som har Isländska som modersmål och har god digital kompetens.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2022-10-11
Slutdatum: 2023-06-22
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-10
Referensnummer: C93387

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Gunilla Zaar, Verksamhetschef
Telefon: 040425623

Armita Asaddehghan, Administratör-Modersmålslärare
Telefon: 040 42 54 25