Sommarjobb som kock på Restaurang Omtankens Hus

Om arbetsplatsen

Omtankens hus i Höllviken är en satsning för äldre med visionen "allt under ett tak". Ett hus för äldre där mycket av det äldre behöver ryms under samma tak och där olika yrkesgrupper kan samverka. Restaurang Omtankens hus tillagar god och vällagad lunch med råvaror efter säsong till de äldre som bor i huset. Restaurangen är även öppen för allmänheten måndag - söndag under lunchtid.

Adressen till Omtankens hus är Kungstorpsgränden 3 i Höllviken.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kan jobba under sommaren och stärka upp köksteamet. Du har kunskaper för att laga näringsriktig, god och hållbar mat till ca 150 seniorer och personal. All mat lagas från grunden och vi satsar på råvaror med god kvalité. Ett professionellt bemötande krävs. Här kombineras krav på ansvarstagande med stor frihet.

Kvalifikationer

Kock - Meriterande / Fördel Du är utbildad kock, eller har den erfarenhet som krävs för att klara arbetsuppgifterna i köket. Du hanterar specialkost, bakning av bröd och att laga mat från grunden på ett professionellt sätt. Det är naturligt för dig att ge bra service och att sätta matgästen i centrum. Du är flexibel och service-minded. Du har god förmåga att samarbeta, är road av kontakter med människor och har en god organisatorisk förmåga. Dina personliga egenskaper är avgörande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-06-01
Tillträde enligt överenskommelse.
Slutdatum: 2020-08-31

Ansökan

Ansök senast: 2020-04-01
Referensnummer: C36394

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering, så skicka in din ansökan snarast.

Kontaktpersoner

Mattias Wahlström Grönquist, Kock
Mobiltelefon: 0768-693659

Jesper Birde, Kock
Mobiltelefon: 0730-509796