Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare i tyska och engelska eller matematik

Om arbetsplatsen

Sandeplanskolans rektorsområde är en del av Vellinge kommun och ligger i Höllviken. Verksamheten omfattar barn och elever från förskoleklass upp till årskurs 9 och har cirka 65 anställda.

I Vellinge kommun arbetar vi med framtidssäkrad utbildning, vilket innebär att vi vill ge eleverna förmågor för att klara framtidens utmaningar. Inom skolan arbetar vi ämnesövergripande där lärande sätts i olika sammanhang för att öka elevernas kunskap. Skolan har dessutom fokus på hälsofrämjande aktiviteter, t.ex. ett skolidrottsförbund som engagerar yngre och äldre elever.

Vi tror på att trygghet, arbetsglädje och goda relationer skapar ett gott klimat hos oss på Sandeplanskolan.

Arbetsbeskrivning

Undervisning inom tyska och engelska alternativt matematik i åk 6-9. Mentorskap är en del av uppdraget och som kollega hos oss kommer du att ingå i ett årskursteam samt arbetslag.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Legitimerad grundskollärare åk 6-9 med inriktning tyska och engelska alt matematik. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad i din roll som lärare samt har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Som person och kollega är du positiv, flexibel och gillar att ta dig an utmaningar. Vi lägger ett stort värde i arbetet med att bygga goda relationer till eleverna.

Digitala verktyg ökar ständigt inom skolans värld och vi utgår från att du känner dig bekväm i denna roll samt är villig att utvecklas.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-01-10
Eller enligt överenskommelse Intervjuer sker löpande

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-07
Referensnummer: C63034

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Damir Becirovic, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 30

Jenny Ljung, Rektor
Telefon: 040- 42 58 02