Hoppa till innehåll

Modersmålsenheten söker modersmålslärare i tyska.

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda naturen, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund, mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Modersmålsundervisning och studiehandledning är en egen verksamhet, vilken samarbetar nära med grundskolorna i hela Vellinge kommun.

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag som modersmålslärare i tyska hos oss ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevernas kunskaper. Du är flexibel i din yrkesprofession, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Din arbetsplats är grundskolor i Vellinge kommun därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska (gymnasiet B). Du är trygg i din roll som lärare och pedagog. Du är social och samarbetsvillig. Legitimation och erfarenhet av undervisning inom grund- eller gymnasieskola är meriterande. Vi söker dig som har tyska som modersmål och har god digital kompetens.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2021-12-03
Gärna tillträde tidigare. Rekrytering pågår löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-20
Referensnummer: C65908

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Katja Kolessa, Biträdande verksamhetschef
Mobiltelefon: 0709915625
Telefon: 040425425

Gunilla Zaar, Verksamhetschef Modersmålsenheten
Telefon: 040-425623