Hoppa till innehåll

Skanörs skola söker lärare i fritidshem

Om arbetsplatsen

Skanörs skola, Skanörsgården och Skanörs förskola bildar tillsammans Skanörs rektorsområde. En verksamhet som sträcker sig från ett års ålder upp till 16 år.

Skanörs skola ligger vackert beläget i natursköna Skanör, med hav och ängar inpå knuten. I rektorsområdet är vi ca 110 medarbetare och ca 550 barn/elever fördelade på våra tre enheter.

Vi har som grundsyn att om barnen mår bra så lär de sig bättre. Utifrån detta arbetar vi kontinuerligt med trygghet och studiero för eleverna. Vi prioriterar en god arbetsmiljö för våra medarbetare och skapar aktivt positiva förstärkningar i vardagen. En god arbetsmiljö för oss alla ger mycket glädje och energi.

Arbetsbeskrivning

Är du drivande, nyfiken och redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi på Skanörs skola lärare i fritidshem. Utifrån styrdokument skapar vi tillsammans en trygg miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras sociala utveckling samtidigt som de får en meningsfull fritid. I fritidshemmet strävar vi också efter att främja allsidiga kontakter, social gemenskap och stärka grupprelationer. Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal och det kan också bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen.

I arbetet ingår pedagogiska planeringar och dokumentation - vi arbetar i lärplattformen V-klass. I arbetet ingår konferenser på dagtid men ibland även på kvällstid. Du kommer att ha ansvar för kontakt med vårdnadshavare. Du behöver ha IT-kunskaper för att hantera dator och Ipad. I tjänsten ingår arbete med elever som har behov av särskilt stöd (utåtagerande beteende och låg impulskontroll).

Du är insatt i skolans och fritidshemmets uppdrag och skapar tillsammans med kollegor en verksamhet som möter våra elever på bästa sätt utifrån deras individuella behov.

Kvalifikationer

Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete i fritidshem

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-12-10
Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-30
Referensnummer: C112141

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Intervjuer sker löpande tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Ulf Becker, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 52 21