Hoppa till innehåll

Vi letar efter en noggrann student

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Arbetsbeskrivning

Studerar du en eftergymnasial utbildning och letar efter ett arbete i sommar? Gillar du ordning och reda och känner dig bekväm med att lära dig administrativa system? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig på utbildningsavdelningen i Vellinge kommun!

Vi söker en person som tar sig an ett antal arbetsuppgifter kring registrering och arkivering. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet.

Kvalifikationer

Du studerar en eftergymnasial utbildning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Du bör kunna arbeta under perioden 15 juli till 27 augusti. Arbetstiden är förlagd till: 8:00-16.30.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-16
Referensnummer: C54672

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Charlotte Sjödahl, biträdande utbildningschef
Telefon: 040-425243