Ljungenskolan söker mattesnille med stort hjärta, 100 %

Arbetsbeskrivning

Stämmer detta in på dig? • Gillar att arbeta med människor. • Älskar att lära ut matematik och NO. • Vill gärna ha trevliga arbetskamrater med nära till skratt. • Vill göra skillnad i unga människors liv. Då är det förmodligen dig vi söker!

Ljungenskolan ligger i Ljunghusen i Höllviken. Vi har i nuläget 616 elever, varav 28 i Superskolan, eller grundsärskolan som det mer officiellt heter. Du kommer att undervisa i årskurs 7-9 och vara mentor i årskurs 7. Tillsammans med ett antal kollegor bildar ni lärteam 7, som ingår i team 7-9.

I årskurs 7 finns 54 elever i två studiegrupper. Du undervisar dem i matematik och no-ämnen. Tillsammans med våra två andra ma/no lärare samt en specialpedagog bildar ni ma/no-teamet, som tillsammans hjälper våra elever att nå så långt de kan och vill i matematik och NO-ämnena.

Du har ett relationellt grundtänk. Du vet att om du bryr dig om dina elever så presterar de bättre. Ibland behöver dina elever stöttning på fler plan än kanske just dina ämnen och då vet de att du finns där även då. Våra elever är mycket ambitiösa och behöver ibland hjälp att få till livsbalansen så de inte dukar under av de krav, riktiga och inbillade, som de ibland känner. Det är inte alltid lätt att vara tonåring.

På Ljungenskolan arbetar vi med Bedömning för lärande, av Dylan Williams, och med CPS (Collaborative Proactive Solution) enligt Ross Green. Vi har digitala läromedel via Gleerups och eleverna har PC-datorer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Lärarlegitimation. Relationsorienterad inställning till din roll som lärare. Undervisningserfarenhet är meriterande. Van vid digitala läromedel/metoder. Villig att lära och utvecklas själv, både som pedagog och som människa.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-13
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-11
Referensnummer: C31419

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Engin Ilyaz, Biträdande rektor
Telefon: 040-42 58 38

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-42 58 47

Jenny Blunck, Biträdande rektor
Telefon: 040-425850

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Mobiltelefon: 0768-984811