Hoppa till innehåll

Tångvallaskolan söker lärare i fritidshem

Om arbetsplatsen

Nu har du chansen att tillsammans med kompetenta kollegor planera och utveckla fritidshemmet på Tångvallaskolan i Falsterbo. Vi söker dig som vill jobba mellan 50-100%, ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Som fritidspedagog/lärare i fritidshemmet på Tångvallaskolan tillhör du ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor jobbar tillsammans för att våra elever ska få en bra undervisning under hela dagen på skolan. Hos oss är ämnesövergripande arbete en naturlig del av undervisningen och arbetslagen är knutna till en årskurs där ni delar på mentorsskapet. Skolans arbetssätt och struktur ökar elevernas nyfikenhet, delaktighet och lust att lära samtidigt som det skapar nära och trygga relationer. Vi menar att samverkan mellan ämnen är nödvändig för att möjliggöra en allsidig och meningsfull kunskapsutveckling i enlighet med läroplanens värdegrund, mål och riktlinjer. Som skola ska vi ge våra elever de förmågor och kunskaper som behövs i ett framtida hållbart samhälle. Vi har en spännande resa framför oss. Under hösten 2022 flyttar vi in i en nyprojekterad paviljongskola, för att sedan flytta in i vår nybyggda skola under 2026. En spännande och utmanande process har påbörjats där du får stora möjligheter att utforma och skapa inspirerande och trygga lärmiljöer på Tångvalla 2.0

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du är en utvecklingsbenägen och engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du har ett driv och en förmåga att tänka om och tänka nytt. Du brinner för att väcka lärlust och nyfikenhet, värdeskapande lärande och att bygga relationer för trygghet och trivsel. Tillsammans med dina kollegor driver du den pedagogiska utvecklingen och har ett hela-dagen perspektiv på verksamheten. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Kvalifikationer

Behörig lärare för grundskolan i NO och eventuellt andra ämnen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10
10 augusti Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess varför tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-29
Referensnummer: C88734

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Margareta Risberg, Tf rektor grundskola och fritidshem
Telefon: 040-425573