Hoppa till innehåll

Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning

Om arbetsplatsen

Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem samt Vellinge kommuns grundsärskola, eller som vi brukar säga, Superskolan. Skolan ligger i natursköna Ljunghusen och har goda bussförbindelser från Malmö.

Ljungenskolan är en skola för alla elever. Här ska alla ha en plats och ges möjlighet till utveckling oavsett kön, funktionsvariation, ursprung eller vem man väljer att vara. Vi har 630 elever och 115 personal. Tillsammans är vi fantastiska!

Vi söker två legitimerade speciallärare med inriktning utvecklingsstörning till Vellinge kommuns grundsärskola, som är placerad på Ljungenskolan. Du är ansvarig pedagog för en av våra grupper med mentorsansvar. Tillsammans med ditt lärteam ansvarar ni för elevernas utveckling kunskapsmässigt och socialt.

På vår grundsärskola lägger vi stor vikt vid att hitta bra undervisningsformer för individen och gruppen. Vi har en tydlig förväntan på dig om att du kontinuerligt utvärderar och utvecklar din undervisning och deltar i det kollegiala lärandet. Vi arbetar just nu med ett utvecklingsprojekt som handlar om programmering och VR är undervisningen. Vi tror att du brinner för att utveckla undervisningen tillsammans med oss in i framtiden för våra elevers bästa. Du kan följa oss på vårt instagramkonto programmeringvrgrundsarskolan. Vi förväntar oss att du har ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene, CPS (Collaborative Problem Solving).

Du är bekväm med digitala lärverktyg och använder dem aktivt i din undervisning. Det du eventuellt inte redan kan förväntar vi oss att du har en vilja att lära.

Vi vill att du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande och välmående i fokus. Du samarbetar väl med alla yrkeskategorier som finns på en skola. Du är intresserad av skolutveckling och vill gärna arbeta på en av Sveriges absolut bästa skolor!

Vi rekryterar löpande så ansök gärna snarast möjligt!

Arbetsbeskrivning

Arbeta som speciallärare i grundsärskola.

Kvalifikationer

Legitimerad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning - Krav

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-22
Referensnummer: C83789

Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Sofie Hardenstedt, Rektor
Telefon: 040-425847

Heidi Elving, Administrativ chef
Telefon: 040-42 58 51

Facklig representant

Per Malmsten, Lärare
Telefon: 0768-984811