Hoppa till innehåll

Tångvallaskolan söker lärare i Ma/NO

Om arbetsplatsen

Vellinge Kommun söker en matematik och NO-lärare till Tångvallaskolan i Falsterbo.

På Tångvallaskolan arbetar vi tillsammans och har ämnesövergripande inslag innebär att vi arbetar med flera ämnen i varje projekt. Att integrera flera ämnen ökar förståelsen och skapar ett sammanhang, allt i enighet med våra styrdokument.

Skolan har fokus på hälsofrämjande aktiviteter. Vi har ett aktivt värderingsarbete som främjar elevernas tro på sig själv och sin förmåga.

Tångvallaskolan är inne i en spännande förändringsfas och du kommer de närmaste åren få vara med och bygga upp en helt ny skola som är anpassad för dagens pedagogiska tankar. När den skolan står klar kommer du att ha en modern arbetsplats som ligger på en av de vackraste platserna i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Du kommer som vår nya Ma/NO-lärare att ingå i ett arbetslag och du kommer arbeta i huvudsak i en årskurs. Det ger dig stora möjligheter att arbeta tillsammans med kollegor kring en liten grupp elever. Du har flera ämneskollegor som gärna diskuterar utveckling och lärande under regelbundna träffar.

För att alla elever ska få stöd och hjälp har vi byggt upp två resurscentrum på Tångvallaskolan, två Nav, där elever som är i behov av stöd kan få det. Du som lärare arbetar nära speciallärare/specialpedagoger och tillsammans tar ni ansvar för att elever når så långt som det går. Du träffar detta Nav regelbundet och tillsammans följer vi upp klasserna via EWS (Early Warning System).

Du är ansvarstagande och strukturerad. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till barnets inneboende förmåga till lärande.

Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet i matematik och NO

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-17
Referensnummer: C56731

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Sara Thenfors Linderoth, Rektor
Telefon: 040-425572

Margareta Risberg, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915573
Telefon: 040-425573