Hoppa till innehåll

MA/NO Lärare till Skanörs skola

Om arbetsplatsen

Skanörs rektorsområde består av Skanörs förskola, Skanörsgården samt Skanörs skola. På Skanörs förskola går våra 1-4 åringar, på Skanörsgården våra 5-6 och på Skanörs skola går årskurserna F -9. Enheterna ligger samlade med en kortare promenad på fem minuter mellan sig i natursköna Skanör.

2019 blev vi Sveriges bästa grundskola enligt Qualis mätning. Skanörs skola är en trygg F-9 skola. Skolan har ca 400 elever och på fritidshemmen går det ca 140 elever. Skolan har ett elevhälsoteam och lärarna arbetar i arbetslag samt ämneslag. Du är en del av skolans pedagogiska arbete där handledning och kollegialt lärande och utvecklingsmöjligheter finns.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du ska vara behörig i Ma och No för grundskolans senare år. I samråd med övriga Ma/No lärare kommer du att ansvara för elevernas kunskapsinlärning. Du ska handleda, utmana och stödja eleverna i deras individuella utveckling och lärande. Du kommer att samarbeta med kollegor i arbetslag och ämnesgrupper. Du har hög grad av ansvarskänsla och arbetar i enlighet med kunskapskrav och värdegrund från styrdokument.

I arbetsuppgifterna ingår självklart också mentorskap, föräldrakontakter samt aktivt deltagande i arbetsenhetens verksamhet med bl a elevhälsa.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i ma, bi, fy, ke, tk - Krav

Ansvarstagande - 1 Tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Kommer med förslag på lösningar. Erkänner misstag och arbetar för att rätta till dem. Håller tidsramar.

Samarbete - 2 Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Identifierar och utvecklar relationer. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål. Delar med sig av sin kunskap.

Självgående - 3 Kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning. Identifierar och genomför aktiviteter som leder i målets riktning. Styr självständigt sitt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Fattar nödvändiga beslut inom sitt ansvarsområde.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-27
Referensnummer: C72809

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är glädje, omtanke, trovärdighet och mod viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Annica Olson Westerlind, Rektor
Telefon: 040-425530