Hoppa till innehåll

Tångvallaskolan söker ny speciallärare/specialpedagog till våra nav

Om arbetsplatsen

Vellinge Kommun söker en speciallärare/specialpedagog till Tångvallaskolan i Falsterbo.

Du är givetvis en viktig kugge i vårt EHT-team där olika professioner finns representerade; specialpedagoger, speciallärare, skolsköterska, psykolog, kurator, studievägledare och skolledare. Vi har organiserat oss genom att ha två Nav, lilla Navet och Stora Navet, dit elever i behov av stöd är kopplade. Naven bildar ett team där du tillsammans med tre kollegor samarbetar kring utredningar, anpassningar och hur ni kan ge elever och kollegor goda förutsättningar för ett bra arbete i klassrummet.

Varje vecka träffar specialpedagoger/speciallärare mentorerna i en klass enlig ett rullande schema. På dessa möten lyfter vi olika utmaningar och följer kontinuerligt upp elevernas måluppfyllelse. Det som är relevant ur ett tvärprofessionellt perspektiv tas sedan upp på EHT och åtgärder utformas. Du och dina kollegor arbetar både på grupp- och individnivå efter överenskommelser med mentorer och vårdnadshavare. För att främja elevernas tro på sig själv och sin förmåga arbetar vi med ett coachande förhållningssätt.

Arbetsbeskrivning

Tångvallaskolan söker nu en kollega att ansluta till vårt Navet-team av ytterligare tre speciallärare/specialpedagoger. Du kommer att vara placerad i det lilla Navet och arbeta med årskurserna F-4. Du kommer att få särskilt ansvar för vissa årskurser där du upprättar pedagogiska kartläggningar, utredningar och skriver åtgärdsprogram i samarbete med lärarna. Vi letar efter dig som är trygg som person och som brinner för att hjälpa barn och elever i sin utveckling. Du är ansvarstagande och strukturerad. Du har en positiv förväntan på människor och en tilltro till barnets inneboende förmåga till lärande. Du har specialpedagogisk kompetens och är intresserad av att göra den tillgänglig för dina kollegor. På Tångvallaskolan arbetar vi tillsammans för barnens bästa och arbetar med differentiering och variation av undervisningen.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med vidarutbildning som specialpedagog/speciallärare

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-08-11
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-15
Referensnummer: C56437

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Sara Thenfors Linderoth, Rektor
Telefon: 040-425572

Margareta Risberg, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0709-915573
Telefon: 040-425573