Herrestorpskolan söker fritidspedagog

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

Herrestorpskolan är Qualis-certifierad och ligger i ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. Skolan byggdes under 2017-18 ut till en två parallellig F-9 skola. Under hösten flyttade vi in i våra nya fina lokaler. I Vellinge kommun fokuserar vi på att verka för hållbar utveckling och på Herrestorp är vi KRAV-certifierade med mer än 90% ekologiska livsmedel.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Herrestorpskolan en fritidspedagog som värnar lite extra om barn/elever med särskilda behov och vill arbeta i en övergripande roll mot årskurs F-4. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra lärcentrum, specialpedagoger, lärare och självklart fritidspedagoger. Din roll innebär att du tar ett extra ansvar för några elever med behov av extra stöd och stimulans, både under skoltid och fritidstid.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är flexibel och kan använda din kompetens och erfarenhet för att nå fram och arbeta med våra elever på ett positivt sätt. Du värdesätter och månar om ett nära samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare och tar stort ansvar för barnets bästa genom hela dagen på Herrestorp.

Som fritidspedagog på Herrestorpskolan ingår du i arbetslag F-3 med lärare och fritidspedagoger, samt fritidshemmets arbetslag.

Kvalifikationer

Legitimerad fritidspedagog

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-08-07
Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2020-05-25
Referensnummer: C38213

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Carin Davidsson, Rektor
Telefon: 040-425020