Kock på Stora Hammars skola

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba i Årets bästa skolrestaurang? Enligt White Guide Junior är vi bäst i landet på skolmaten. Nu behöver vi en kock som kan fortsätta förverkliga våra skolmatvisioner. Du kommer att ingå i ett proffsigt team med kockar som varje dag lagar näringsriktig, god och hållbar mat till ca 700 elever/barn och personal. Tillsammans driver skolrestaurangen en central funktion där ett professionellt bemötande krävs. All mat lagas från grunden och vi satsar på råvaror av bästa kvalité. Vi serverar idag 100% ekologisk mat.

Här kombineras krav på ansvarstagande med stor frihet. Du förväntas ha kreativa idéer och kraft att driva utvecklingen vidare i köket.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock och är passionerad i ditt yrke. Vi söker dig som har förmågan att driva utvecklingen vidare mot ett förstklassigt klimatsmart kök. Goda kunskaper i vegetarisk matlagning krävs. Vidare ingår i uppdraget att hantera specialkost, baka bröd, göra goda salladsbufféer och laga mat från grunden.

Det är naturligt för dig att ge god service och att sätta matgästen i centrum. Du är flexibel, service-minded och idérik. Du brinner för ditt yrke och vill bidra till barnens hälsa och utveckling. I skolrestaurangen och i klassrummen ska du kunna presentera klimatsmart mat för eleverna. Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer med både barn och vuxna samt har en god organisatorisk förmåga.

För att komplettera och matcha kockteamet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-02
Tillträdesdatum kan diskuteras.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-16
Referensnummer: A397978

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Löpande rekrytering tillämpas.

Kontaktpersoner

Susanne Freij, Administrativ chef/Ledning kök
Mobiltelefon: 0709-915451
Telefon: 040-425451

Mikael Andersson, Köksmästare
Mobiltelefon: 0709-915439
Telefon: 040-425439