Hoppa till innehåll

Herrestorpskolan söker lärarvikarie årskurs 4-9

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Herrestorpskolan är Qualis-certifierad och ligger i ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. Skolan byggdes under 2017-18 ut till en två parallellig F-9 skola. Under hösten flyttade vi in i våra nya fina lokaler. Som NO-lärare har du tillgång till våra två nya specialutrustade salar.

I Vellinge kommun fokuserar vi på att verka för hållbar utveckling och på Herrestorp är vi KRAV-certifierade med mer än 90% ekologiska livsmedel.

Arbetsbeskrivning

Vi söker lärarvikarier årskurs 4-9 för timanställning på Herrestorpskolan.

Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med barn/elever inom skolans värld. Som person är du engagerad och tar stort ansvar för de uppdrag du får. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med både barn och vuxna.

På Herrestorpskolan möter du utbildade pedagoger med god erfarenhet av arbete inom skola och fritidshem vilket är en trygghet för dig i arbetet som vikarie. Som timvikarie är du en viktig person för oss både vid planerad frånvaro och den dagliga sjukfrånvaron/VAB. Ordinarie lärare och kollegerna hjälper till med planering av undervisningen.

Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet av arbete/praktik inom förskola/skola.

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete/praktik inom skola är meriterande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-11-11
Rekrytering sker under annonsperioden.
Anställningens längd: max 10 dagar

Ansökan

Ansök senast: 2020-11-04
Referensnummer: C42964

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514