Hoppa till innehåll

Utbildningschef till Vellinge kommun

Om arbetsplatsen

Vi söker en Utbildningschef som vill utveckla- och leda en verksamhet och skola mot absolut toppklass!

Som utbildningschef vill du leda och utveckla utbildningsverksamheten som omfattar förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, modersmålsundervisning, elevhälsa och SFI. En stor del av förskoleverksamheten drivs av privata aktörer och det finns flera friskolor i kommunen.

Vellinge kommun erbjuder dig en spännande utmaning och med möjlighet att formera din verksamhet tillsammans med skickliga kollegor. Som utbildningschef får du utveckla- och leda en verksamhet och skola mot absolut toppklass!

Arbetsbeskrivning

Du får personal- verksamhets- och budgetansvar för den pedagogiska verksamheten tillsammans med en biträdande utbildningschef, åtta rektorer och utbildningsavdelningens administration. Avdelningen har en total budgetomslutning på drygt 1,030mnkr msek.

Som utbildningschef arbetar du övergripande i nära ledarskap med politik, övrig kommunal verksamhet och rektorer. Du navigerar skickligt med att skapa hållbara och goda relationer såväl internt som med externa aktörer.

Kvalifikationer

Du har en gedigen erfarenhet av en ledande position inom skolområdet där du har lett andra ledare med god vana av att arbeta nära en politisk ledning.

Du är prestigelös, trygg i dig själv och vet betydelsen av att skapa förutsättningar för dina medarbetare och bidrar med en god struktur. Utmärkande i ditt ledarskap är förmågan att kommunicera, din tydlighet och empati skapar ett gott arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-21
Referensnummer: C93741

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi samarbetar med FXL | Find executives i denna rekrytering.

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Petra Johnsson, Rekryterare på FXL | Find executives
Telefon: 0709-900888