Teknisk chef till Vellinge kommun - med känsliga öron och ett stort hjärta

Arbetsbeskrivning

Vellinge kommun är nytänkande och expansiv. Den tekniska verksamheten är en del av kommunens samhällsbyggnadsavdelning och som teknisk chef ingår du i avdelningens ledningsgrupp. Du svarar inför tekniska nämnden och ansvarar för det löpande nämndsarbetet. Den tekniska verksamheten omsätter ca 220 mkr varav ca 100 mkr avser investeringar i nya projekt inom park, torg och gator. I enlighet med politiska beslut arbetar du med att driva, utveckla och förvalta kommunens infrastruktur. Du möter och samverkar med personer från många delar av samhället; politiker, entreprenörer, medarbetare, media och allmänhet. En stor del av anläggning och drift ligger på upphandlade entreprenadkontrakt och som beställare är det ditt ansvar att se till så att samarbetet mellan olika parter fungerar väl.

Kvalifikationer

Du har en för uppdraget relevant högskoleutbildning samt chefserfarenhet från en liknande roll. Du är en van beställare och har erfarenhet från offentliga upphandlingar. Rätt person är trygg i ledarrollen och har arbetet såväl strategiskt som operativt. Du trivs med ekonomiskt och administrativt arbete och har tidigare erfarenhet av att arbeta med ett politiskt gränssnitt.

Vi tror att du motiveras av att få göra skillnad på riktigt. Du vet att tydlig kommunikation och samverkan är avgörande för goda resultat. Ditt ledarskap är aktivt och präglas av såväl kommunikation sam samverkan. Tydlighet och beslutsamhet är viktiga delar för rollen liksom ett teaminriktat och delegerande arbetssätt.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att det krävs att du är svensk medborgare och genomgår en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning.

Vi samarbetar i denna rekrytering med People Impact. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Barbosa på 040-35 48 88 som assisterar oss i denna rekrytering.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-24
Referensnummer: A902770

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Välkommen till oss! Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss/karriar/formaner.

Kontaktpersoner

Anne Barbosa, People Impact
Telefon: 040-35 48 88