Hoppa till innehåll

Herrestorpskolan söker vikarie Ma/NO åk 6

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Herrestorpskolan är Qualis-certifierad och ligger i ett populärt område i norra delen av Vellinge tätort. Buss till och från Malmö går 3-4 gånger i timmen. Skolan byggdes under 2017-18 ut till en tvåparallellig F-9 skola och hösten 2019 invigdes vår nya sporthall.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärarvikarie för undervisning i matematik och NO för årskurs 6, vecka 14-23

Du har erfarenhet (behörig lärare är önskvärt) av att arbeta i skolan och är en trygg och tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa goda relationer med eleverna.

Du är engagerad och kan inspirera och motivera eleverna i deras kunskapsutveckling.

Du har lätt för att samverka och du har god kommunikation. Som lärare på Herrestorpskolan ingår du i ett lärteam där du tillsammans med kollegor ansvarar för mentorskap i en årskurs.

Kvalifikationer

Erfarenhet av undervisning i matematik och NO-ämne. Behörig lärare önskvärt

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-04-06
Slutdatum: 2021-06-17
Anställningens längd: 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2021-03-12
Referensnummer: C49659

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Per Blomgren, Biträdande rektor
Telefon: 040-425514