Hoppa till innehåll

Tångvallaköket söker timvikarier till kök, skola och fritidshem

Om arbetsplatsen

Tångvallaskolan är en F-9 skola med cirka 400 elever samt ett aktivt fritidshem för elever i våra yngre årskurser. I vår restaurang lagas varje dag fantastiska skolmåltider till barn, elever och personal i skola och förskola.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill ha en timanställning hos oss, kanske vill du kombinera arbetet med studier eller annan aktivitet, arbete sker regelbundet efter överenskommelse.

Till skola och fritidshem söker vi dig som vill jobba med elever från 6-16 år där du blir en trygg vuxen som antingen vikarierar som lärare i klassrummet eller inom fritidshemsverksamheten.

I köket på Tångvallaskolan lagar vi mat från grunden. Varje dag lagar vi 800 portioner mat till skola och förskola. Vi söker nu dig som kan hjälpa oss vid sjukdom och ledighet. Som person är du intresserad av att arbeta i kök och villig att lära det du inte kan. Du är en viktig del i ett arbetslag och är beredd att hjälpa till med alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Intresse av att arbeta i en pedagogisk miljö och att vara en förebild för våra elever. För arbete i skolmiljö krävs att man visar utdrag från Polisens belastningsregister. Skriv i din ansökan vilka arbetsområden du är intresserad av: skola, fritidshem eller restaurang, kan du tänka dig flera ber vi dig notera det.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2022-08-22
Timanställning vid behov

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-10
Referensnummer: C96149

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Malin Rosander, Administrativ chef
Telefon: 040-425571