VA-Ingenjör

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se VA-Ingenjören tillhör organisatoriskt den tekniska enheten. Den tekniska enheten består av gata, park, trafik, VA, avfall och räddningstjänst. Enheten är en beställarorganisation som upphandlar tjänster för drift, underhåll och nybyggnation av kommunens infrastruktur.

Välkommen att utvecklas med oss

Arbetsbeskrivning

Som VA-ingenjör arbetar du brett med den kommunala VA-verksamheten. Verksamheten omfattar hela vattentjänsten, alltifrån kundfrågor och planering till drift, underhåll, förnyelse och VA-utbyggnad. Din roll är både strategisk och operativ. Du verkar för en samverkan med övriga verksamheter inom kommunens organisationer. Du driver och utvecklat verksamheten.

Kvalifikationer

-Högskoleutbildning inom anläggning/samhällsbyggnad eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. -Erfarenhet av VA-frågor -Erfarenhet av ett projektinriktat arbetssätt -Som person är du positiv, strategisk och utvecklingsorienterad -Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift -Körkort -Svensk medborgare rollen är säkerhetsklassad

För att komplettera och matcha teamet på tekniska enhet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Istället för ett personligt brev skulle vi tycka det är spännande om du kort berättar varför du är rätt för tjänsten och vad du behöver för att trivas på jobbet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2020-06-30
Referensnummer: C38730

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Ulf Andersson, Teknisk chef
Telefon: 040-635 43 46