Lärare i musik år 1-3 på Stora Hammars skola, 30%

Om arbetsplatsen

Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Stora Hammars skola ger leklust, lärlust och livslust. Med ca 650 barn och unga i åldrarna 1-16 år sjuder skolan av liv och rörelse från morgon till kväll. Stora Hammars skola är det självklara valet för barn, unga och föräldrar i Höllviken. Vi klarar både dagens och morgondagens utmaningar med fokus på hälsa, hållbar utveckling och resultat.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet? Vi söker en ny kreativ kollega till team 1-3 med behörighet i musik. Vi står för kollegialt lärande och formativt arbetssätt med eleverna i fokus. Som lärare hos oss har du ett gott ledarskap i klassrummet. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och du hittar strategier för att nå varje elev. Du har förmågan att bedriva en strukturerad undervisning. Du har en god kommunikativ förmåga vilket gör att du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är lösningsfokuserad och ser pedagogisk utveckling som en del av ditt arbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörig att undervisa i år 1-3. Rätt person har god förmåga att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-11-18
Anställning snarast.
Slutdatum: 2020-06-12
Anställningens längd: 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2019-11-17
Referensnummer: C32754

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering. Ansök snarast!

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Diana Roik, Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0730-43 65 48