Hoppa till innehåll

Sandeplanskolan söker lärare till mellanstadiet i svenska och engelska

Om arbetsplatsen

Sandeplanskolan är en F-9 skola med ca 520 elever och drygt 70 anställda. Skolan består av två byggnader i A-huset finns årskurs 4-9 och i B-huset finns årskurs F-3 samt fritids. Vi har stora och fina utomhusmiljöer som erbjuder en hel del aktiviteter och lärmiljöer för våra elever.

Varje årskursteam summerar upp till ett arbetslag för F-5, 4-6 och 7-9. På vår skola är det viktigt med trygghet, trivsel och delaktighet för både elever och personal. Det innebär att vi värdesätter goda relationer i mötet med varandra, att man ska känna delaktighet i det dagliga arbetet och att varje individ har möjlighet att bidra till skolans utveckling. Vi värnar om goda samarbeten för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för våra elever och personal. Våra utvecklingsområden är värdeskapande lärande, pojkars lärande och elevdelaktighet. Vi har valt dessa utvecklingsområden för att vi vill öka elevernas lärande, nyfikenhet och delaktighet i skolarbetet.

Organisationsstrukturen innefattar en rektor och två biträdande rektorer (F-5 och 6-9) samt en administrativ chef.

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som är en engagerad och inspirerande mellanstadielärare för undervisning i svenska, sva, engelska och mentorskap på mellanstadiet. I uppdraget kommer du att tilldelas tydliga ansvarsområden i verksamheten som innebär planering, genomförande och utvärdering.

Du kommer att ingå i ett arbetslag under uppbyggnad där det förväntas att du bidrar med kompetens till både elever och kollegor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära.

Har du arbetat ämnesövergripande och med värdeskapande lärande är det ett plus.

Kvalifikationer

Lärare Svenska, Engelska och SVA

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-01-09

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-29
Referensnummer: C111490

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Margareta Fehland, Bitr. rektor
Telefon: 040-425804