Hoppa till innehåll

Modersmålsenheten söker en studiehandledare i arabiska

Om arbetsplatsen

Vellinge kommun med sina ca 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda naturen, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är flexibel i din yrkesprofession, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Arbete som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd och samarbeta med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Vellinge kommun vilket kan innebära resor. Därför krävs B-körkort och egen bil.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska (svenska B gymnasiet) och arabiska. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Vi ser gärna om du har lätt för att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-09-28
Gärna tillträde tidigare. Rekrytering pågår löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Slutdatum: 2020-12-18
Anställningens längd: 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2020-09-25
Referensnummer: C41838

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Katja Kolessa , Biträdande verksamhetschef
Telefon: 040425425