Hoppa till innehåll

Kock till Skanörs skola

Om arbetsplatsen

Skanörs rektorsområde består av Skanörs skola som är en F-9 skola, Skanörs förskola samt Skanörs fritidshem.

Vi lagar mat från grunden och jobbar med råvaror av bästa kvalitet. Idag serverar vi lunch till ca 650 barn och vuxna varje dag. Vi ombesörjer även frukost och mellanmål till våra fritidshem och förskola.

Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

Arbetsbeskrivning

Du är en kock som brinner för ekologisk matlagning och hållbar utveckling. Du kommer bland annat att baka bröd, göra goda salladsbufféer, vegetariska rätter och laga specialkost. Vi hjälps även åt med disken.

Vi tror att du trivs med stort ansvar men också med stor frihet. Du har kreativa ideér och kraft att driva utvecklingen vidare mot ett förstklassigt klimatsmart kök. Både i skolrestaurangen och i klassrummen ska du kunna presentera klimatsmart mat för eleverna. Det är naturligt för dig att ge god service och sätta dina gäster i centrum.

Du är utbildad kock. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna. På samtliga enheter finns elever/barn med olika allergier och behov som köket skall tillgodose därav är det av stor vikt att du har god kunskap i specialkost samt behärskar svenska väl i tal och skrift.

För att komplettera och matcha kockteamet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Utbildning - Krav 3-årig utbildning

Erfarenhet/Kunskap - Krav Arbetat som kock tidigare.

Kommunikativ (muntlig) - Meriterande / Fördel Uttrycker sig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar sig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Använder tonläge och kroppsspråk för att förstärka budskapet.

Resultatinriktad - Meriterande / Fördel Identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat.

Självgående - Meriterande / Fördel Kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning. Identifierar och genomför aktiviteter som leder i målets riktning. Styr självständigt sitt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Fattar nödvändiga beslut inom sitt ansvarsområde.

Stresstålig - Meriterande / Fördel Prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Behåller sitt lugn oavsett omständigheter.

Noggrann - Meriterande / Fördel Identifierar, hanterar och följer upp detaljer i arbetet. Kontrollerar att inget lämnas åt slumpen eller missats. Utför arbetsuppgifter på ett grundligt sätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-01-10
Enligt överenskommelse
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-10
Referensnummer: C69063

Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Övrigt

Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.

Kontaktpersoner

Thomas Hult, Köksmästare
Telefon: 040-425536

Anna Karlstrand, Administrativ chef
Telefon: 040-425531